تیم ملی کشتی آزاد نایب قهرمان جهان شد-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

تیم ملی کشتی آزاد نایب قهرمان جهان شد

تیم ملی کشتی آزاد ایران در پیکارهای جهانی سال ۲۰۲۳ در بلگراد نائب قهرمان شد. این نهمین عنوان دومی ایران در این مسابقات است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان روزهای ۲۵ لغایت ۲۸ شهریورماه در شهر بلگراد صربستان برگزار شد و در پایان تیم ایران با کسب یک طلا، ۲ نقره و ۱ مدال برنز بعنوان نائب قهرمانی دست یافت. برای تیم ایران در این مسابقات توسط امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، امیرمحمد یزدانی در وزن ۷۰ کیلوگرم و حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم به مدال نقره و محمد نخودی در وزن ۷۹ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

در رده‌بندی تیمی آمریکا با ۱۴۸ امتیاز قهرمان شد و تیم ایران با کسب ۱۱۰ امتیاز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت. تیم گرجستان نیز با ۸۰ امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.

تیم ملی کشتی آزاد ایران همواره در مسابقات جهانی جزو مدعیان بوده و تا سال ۲۰۱۴ پنج بار در سال‌های ۱۹۶۱، ۱۹۶۵، ۱۹۹۸ ، ۲۰۰۲ و ۲۰۱۳ بر سکوی قهرمانی جهان ایستاده است. همچنین تیم ایران پیش از این هشت بار در سال‌های ۱۹۷۱، ۱۹۷۳، ۱۹۹۵، ۲۰۰۶ ، ۲۰۱۱ ، ۲۰۱۴، ۲۰۱۵ و ۲۰۲۲ عنوان نایب قهرمانی جهان را بدست آورده است و چهارده بار در مکان سوم قرار گرفته است.

پیش از جهانی امسال نمایندگان ایران ۵۱ طلا، ۵۶ نقره و ۴۹ برنز کسب کرده بودند.

نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۵۷ کیلوگرم، میلاد والی‌زاده پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۴ بر ۱ رضوان کواکس از رومانی را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر ۴ علی عباس رضازاده قهرمان اروپا از جمهوری آذربایجان را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این دیدار با نتیجه ۱۲ بر ۲ مقابل زلیم خان آباکاروف قهرمان جهان از آلبانی مغلوب شد و با توجه به شکست حریفش در مرحله نیمه نهایی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۱ کیلوگرم، رضا اطری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱ بر ۱ (اخطار ۳۰ ثانیه) مغلوب کودای اوگاوا از ژاپن شد و با توجه به شکست این حریف ژاپنی مقابل کشتی‌گیر آمریکایی، نماینده کشورمان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۶۵ کیلوگرم رحمان عموزاد خلیلی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر یانیس مادی از کومور را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۲ بر صفر استفان کومان از رومانی را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۷ بر ۴ مقابل نیکولاس بونه‌لی از آمریکا به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه‌نهایی شد. عموزاد در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۵ مغلوب اسماعیل موسوکایف دارنده مدال برنز جهان از مجارستان شد و به دیدار رده‌بندی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر ۶ برابر شامیل ممدوف از روسیه مغلوب و پنجم شد.

در وزن ۷۰ کیلوگرم، امیرمحمد یزدانی در دور اول با نتیجه ۱۱ بر ۱ پاتریک اولنزین از لهستان را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر ماگومد خانیف از جمهوری آذربایجان را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این دیدار ارنظر آکماتالیف دارنده مدال نقره و برنز جهان از قرقیزستان را با نتیجه ۱۰ بر صفر از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. یزدانی در این دیدار با نتیجه ۱۳ بر ۲ مقابل رمضان رمضان‌اف کشتی‌گیر روسی ‌الاصل و دارنده مدال نقره اروپا از بلغارستان پیروز شد و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۸ بر ۵ مغلوب زاین رترفورد دارنده مدال نقره جهان از آمریکا شد و به مدال نقره رسید.

در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۶ بر صفر علی پاشا عمرپاشایف از بلغارستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه ۶ بر صفر مغلوب زائوربک سیداکوف قهرمان المپیک و جهان از روسیه شد و باید توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۱۰ بر صفر آوتاندیل کنتچادزه دارنده مدال نقره جهان از گرجستان را مغلوب کرد. وی در مبارزه بعدی با نتیجه ۱۱ بر ۴ مقابل ختیگ تسابولوف دارنده مدال نقره و برنز جهان از صربستان شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر ۴ رمضان ساری از ترکیه را شکست داد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۵ بر ۲ مغلوب احمد عثمان‌اف از روسیه شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۵ بر ۱ احمد ماگومدوف از مقدونیه را از پیش رو برداشت و به دیدار رده‌بندی راه یافت. نخودی در این دیدار با نتیجه ۱۰ بر صفر اورخان عباس‌اف از جمهوری آذربایجان را شکست داد و به مدال برنز رسید.

در وزن ۸۶ کیلوگرم حسن یزدانی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر ۲ و ضربه فنی جایدن لاورنس از استرالیا را از پیش رو برداشت. وی در دور سوم با نتیجه ۱۱ بر صفر بات اردن بیامباسورین از مغلوستان را شکست داد و به مرحله یک چهارم نهایی رفت. وی در این مرحله مایلز ناظم امینه دارنده مدال برنز المپیک از سن مارینو را با نتیجه ۷ بر ۲ مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. یزدانی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر جاورایل شاپیف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. نماینده کشورمان در دیدار فینال در مصاف با دیوید تیلور قهرمان جهان و المپیک از آمریکا با نتیجه ۹ بر ۳ و ضربه فنی مغلوب و ضمن کسب سهمیه المپیک پاریس، صاحب مدال نقره شد.

در وزن ۹۲ کیلوگرم، امیرعلی آذرپیرا در دور اول با نتیجه ۱۱ بر صفر مقابل وومین جانگ از کره‌جنوبی به پیروزی دست یافت. وی در دور بعد با نتیجه ۱۲ بر ۹ مغلوب زاهید والنسیا از آمریکا شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در دور بعد، آذرپیرا حذف شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم مجتبی گلیج پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۸ بر ۲ بنجامین هانیس از ایتالیا را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۱۱ بر ۱ تاکاشی ایشیگورو از ژاپن را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۴ بر ۴ و ضربه فنی مغلوب عبدالرشید سعدالله‌یف قهرمان جهان و المپیک از روسیه شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در مرحله نیمه نهایی گلیج از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم، امیرحسین زارع پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۲ دزیانیس خرامیانکوف از بلاروس را از پیش‌رو برداشت. وی در دور سوم مقابل یونووان اسمیت از پورتوریکو با نتیجه ۱۰ بر صفر به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر ۴ دانیل لیگتی از مجارستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. زارع در این مرحله با نتیجه ۴ بر صفر از سد طاها آکگول قهرمان المپیک و جهان از ترکیه گذشت و با جبران شکست سال گذشته، راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۱ بر صفر گنو پتریاشویلی قهرمان جهان و دارنده مدال نقره و برنز المپیک از گرجستان را از پیش رو برداشت و ضمن کسب سهمیه المپیک پاریس، مقتدرانه به مدال طلا دست یافت.

رده‌بندی انفرادی و تیمی این مسابقات به شرح زیر است:

۵۷ کیلوگرم:

۱- استوان میچیچ (صربستان) ۲- ری هیگوچی (ژاپن) ۳- زلیم خان آباکاروف (آلبانی) و آرسن هاراتونیان (ارمنستان) ۵- میرامبک کارتبای (قزاقستان) و زائور اوگویف (روسیه) ... ۸- میلاد والی‌زاده (ایران)

۶۱ کیلوگرم:

۱- ویتالی آروجایو (آمریکا) ۲- عباس گادژی ماگومدوف (روسیه) ۳- تایربک ژوماشبک اولو (قرقیزستان) و شوتا پارتنادزه (گرجستان) ۵- کودای اوگاوا (ژاپن) و والنتین بلیاستسکی (اوکراین) ... ۲۱- رضا اطری (ایران)

۶۵ کیلوگرم:

۱- اسماعیل موسوکایف (روسیه) ۲- سباستین ریورا (پورتوریکو) ۳- شامیل ممدوف (روسیه) و وازگن توانیان (ارمنستان) ۵- رحمان عموزاد (ایران) و ماکسیم ساکولتان (مولداوی)

۷۰ کیلوگرم:

۱- زاین رترفورد (آمریکا) ۲- امیرمحمد یزدانی (ایران) ۳- رمضان رمضان‌اف (بلغارستان) و آرمن آندرسیان (ارمنستان) ۵- ارنظر آکماتالیف (قرقیزستان) و آبهیمانیو (هند)

۷۴ کیلوگرم:

۱- زائوربک سیداکوف (روسیه) ۲- کایل دایک (آمریکا) ۳- ختیگ تسابولوف (صربستان) و دایچی تاکاتانی (ژاپن) ۵- توران بایراموف (جمهوری آذربایجان) و گئورگیس کوگیومتدیس (یونان) ... ۱۰- یونس امامی (ایران)

۷۹ کیلوگرم:

۱- احمد عثمان‌اف (روسیه) ۲- ولادمیر گامکرلیدزه (گرجستان) ۳- محمد نخودی (ایران) و واسیل میخایلوف (اوکراین) ۵- بولات ساکایف (قزاقستان) و اورخان عباس اف (جمهوری آذربایجان)

۸۶ کیلوگرم:

۱- دیوید تیلور (آمریکا) ۲- حسن یزدانی (ایران) ۳- مایلز ناظم امینه (سن مارینو) و عظمت دولت‌بیک‌اف (قزاقستان) ۵- جاوریل شاپیف (ازبکستان) و ماگومد شاریپوف (بحرین)

۹۲ کیلوگرم:

۱- رضابک آیتموخان (قزاقستان) ۲- عثمان نورماگمدوف (جمهوری آذربایجان) ۳- فیض‌الله آکتورک (ترکیه) و زاهید والنسیا (آمریکا) ۵- میریانی مایسورادزه (گرجستان) و آرش یوشیدا (ژاپن)

۹۷ کیلوگرم:

۱- احمد تاج‌الدین‌اف (بحرین) ۲- ماگومدخان ماگومدوف (جمهوری آذربایجان) ۳- کایل اسنایدر (آمریکا) و گیوی ماتچراشویلی (گرجستان) ۵- عبدالرشید سعدالله‌یف (روسیه) و ابراهیم جیفتجی (ترکیه) ... ۸- مجتبی گلیج (ایران)

۱۲۵ کیلوگرم:

۱- امیرحسین زارع (ایران) ۲- گنو پتریاشویلی (گرجستان) ۳- طاها آکگول (ترکیه) و میسون پاریس (آمریکا) ۵- دانیل لیگتی (مجارستان) و عبداله کوربانوف (روسیه)

رده‌بندی تیمی:

۱- آمریکا ۱۴۸ امتیاز ۲- ایران ۱۱۰ امتیاز ۳- گرجستان ۸۰ امتیاز ۴- قزاقستان ۷۴ امتیاز ۵- جمهوری آذربایجان ۶۶ امتیاز ۶- ژاپن ۶۱ امتیاز ۷- ارمنستان ۴۹ امتیاز ۸- صربستان ۴۰ امتیاز ۹- مجارستان ۳۷ امتیاز ۱۰- اوکراین ۳۵ امتیاز/ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر